به گزارش شهرآرانیوز، تیمهای رئال مادرید و خیرونا در چارچوب هفته سی و یکم لالیگا، شامگاه جمعه (۲۱ فروردین ۱۴۰۵) در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف یکدیگر رفتند که مادریدیها در عین ناباوری در ورزشگاه خانگی خود و در حمایت هواداران پرشور خود نتوانستند از پس مهمان خود بر بیایند.
رئال در هفته گذشته برابر مایورکا شکست خورد و اختلافش با بارسا در صدر به ۷ امتیاز رسید. در حالی که مادریدیها کماکان امید داشتند رقیبشان تا پایان لیگ لغزشی داشته باشد تا بتوانند از لغزش بارسا استفاده کرده و خود را به صدر برسانند، اما رئالیها در این هفته و در یک دیدار خانگی دوباره خودشان دچار لغزش شدند تا در صورت پیروزی بارسا برابر اسپانیول در این هفته، اختلافشان به ۹ امتیاز افزایش یابد.
با این میزان افزایش اختلاف بعید به نظر میرسد رئال بتواند در ۷ هفته پایانی بارسا را در صدر متوقف کند و لالیگا را تصاحب کند.
حالا آربلوا و رئال تنها یک تورنمنت برایشان باقی مانده تا این فصل را دست خالی به پایان نرسانند. تورنمنتی که دیدار رفت آن را در برنابئو به بایرن واگذار کردهاند و همه امیدشان به بازی برگشت خواهد بود.
بازی برگشت رئال مادرید و بایرن مونیخ، چهارشنبه هفته جاری (۲۶ فروردین ۱۴۰۵) در ورزشگاه آلیانز آره نا برگزار خواهد شد.